Barsel – Alt du bør vide

Tips til barsel

Hos Barselsliv.dk sætter vi fokus på dig og din families trivsel. Alt du behøver at vide under din barsel finder du svar på hos Barselsliv.dk’s erfarne bloggere.

Erfarne bloggere

Barselsliv.dk er et team af erfarne bloggere, der har stor erfaring med barsel, børn, familieliv og ikke mindst de regler, fordele og fald-grupper, som er gode at kende til under barsel. Vi sætter stor ære i at kunne hjælpe dig og din lille familie til den bedst mulige barsel, så du kan få ro og glæde og ikke mindst overskud i dit liv til at være den bedst mulige forælder.

Spørgsmål angående barsel

Hos Barselsliv.dk finder du svar på alt fra regler for barsel, valg af babyting og ikke mindst, hvordan du skal bruge tiden før og under din barsel. Vi giver dig de bedste tips til forberedelser til din barsel. Vi sætter din dag i struktur, hvis det er det du mangler eller hjælper dig til at huske at slappe af og nyde hvert sekund med den lille ny, hvis du synes, at tiden er knap. Kort og godt, så hjælper Barselsliv.dk dig til en mere rolig og hyggelig barsel, hvor du finder ud af at det hele ikke behøver være så perfekt. Her lærer du om nærvær, om trivsel, om sundhed for dig, dit barn og jeres lille familie. Vi sætter dig og de vigtigste personer i dit liv i centrum, så du kan opnå større trivsel under din barsel.

Barsel – Top 10

Vi giver dig alle de bedste tips og råd indenfor barsel. Hos Barselsliv.dk finder du bl.a. Barsel – Top 10 magiske stunder. Så er du sikker på ikke at gå glip af alle de magiske øjeblikke som barsellivet har at byde på. Vi har samlet de bedste magiske stunder til dig, så du kan huske at nyde dem. Hverdagen med arbejde og travle pligter kommer hurtigt nok tilbage, så her på Barselsliv.dk gør vi alt, hvad vi kan for at minde dig om alle de gode stunder som din barsel også byder på.

Naturligvis kender vi alt til grædende babyer, bleskift, søvnmangel og alle de andre udfordringer, som din barsel også vil byde på, men vi er her for at minde dig om, at din barsel kan være lige så vidunderlig som du selv gør den til. Vi giver dig gode råd til, hvordan du forholder dig ”mentalt sund” gennem din barsel og ikke får barsel-kuller. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej til at få en helt igennem fantastisk barsel.

Sundhedsplejerske, søvnmangel og sukkertrang

Hos Barselsliv.dk ved vi, at en barsel kan byde på mange spørgsmål og ikke mindst mange udfordringer. Vi har samlet de vigtigste spørgsmål og fundet svar til dig, der tumler med alt fra spørgsmål om sundhedsplejerske, søvnmangel og sukkertrang. Vi giver dig svar på, hvad, hvornår og hvorfor. Vi giver dig sunde løsninger for dig og dit barn og ikke mindst løsninger, der ikke er for komplicerede. Du har hænderne fulde allerede, så vi kommer med løsninger, der gør din dag lettere – svarer på mange af dine spørgsmål og fjerner din tvivl.

Og ja vi tror på dig. Vi tror på dine evner som mor og ja vi ved godt at det hele ind i mellem kan virke både udfordrende og til tider umuligt, men bare rolig …. du klarer den. Du er godt på vej til at blive verdens bedste mor. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med dette magiske eventyr, der hedder barsel. Hos Barselsliv.dk ønsker vi dig alt det bedste og håber på at kunne følge med dig et stykke ud af et af dit livs skønneste eventyr – nemlig din barsel….