Barsel – De vigtigste forberedelser

Barselsforberedelser

Gå ikke glip af alle de spændende og gode råd, der er at finde hos Barselsliv.dk. Vi hjælper dig med de vigtigst barselsforberedelser.

Barselsliv.dk vil gerne starte med at sige tillykke til dig og din familie med de lykkelige omstændigheder. At vente barn er både noget af det smukkeste en kvinde kan opleve og samtidig kan det også give grund til bekymringer.Hos Barselsliv.dk tager vi fat om de vigtigste emner, så du kan få svar på mange af de spørgsmål, der presser sig på før, under og efter din barsel. En spændende ny verden venter jer, og vi vil gøre vores bedste for, at I som en lille ny familie får de bedste muligheder for ren familieidyl.

Barselsforberedelser – Graviditetsforløbet

At vente barn er en spændende tid. De vigtigste forberedelser starter allerede før graviditeten. I hvert fald starter det mentalt for mange par, der med glæde planlægger familieforøgelse. Dagen, hvor graviditetstesten viser positiv er for mange en rigtig glædelig begivenhed og bliver startskuddet til måneder fuld af spænding, forventning og masser af spørgsmål. Bliver det en dreng eller pige? Hvad skal vi købe af ting til den lille ny? Spiser jeg rigtigt både under graviditet og under min barsel? Hvad får man egentlig tiden til at gå med under et barselsforløb?

De 40 uger, som en graviditet normalvis varer, giver dig masser af tid til at få svar på både praktiske og følelsesmæssige spørgsmål. Hos Barselsliv.dk finder du masser af hjælp, så fortvivl ej. Her har vi viden, engagement og ikke mindst stor erfaring, når det drejer sig om barselslivet. At gå på barsel er noget helt specielt – du kan godt glæde dig…

Få masser af søvn

Inden den store dag oprinder, hvor din dejlige lille baby kommer til verden – så kan det være godt, at du har sørget for at passe godt på dig selv og din krop. At være gravid er, ud over at være en glædelig begivenhed, også hårdt for kroppen. Du skal sørge for god og nærende mad til dig og din gravide mave, sørge for at få tilstrækkeligt med vand, vitaminer og mineraler og ikke mindst tilstrækkeligt med søvn.

Især søvn er noget, som du senere vil være glad for, at du ikke er for langt bag ud med, når først det lille vidunder er kommet til verden. Hvis du har muligheden for det de sidste par måneder inden din terminsdato, så sørg for at få dig en daglig middags lur. En tur i opladeren. Din krop kan hurtigt nok komme til at mangle søvn, når først baby er kommet til verden.

Kniber det med at falde i søvn om aftenen, fordi tankerne og forventningerne om den lille ny kører rundt i hovedet på højtryk, så sørg for at komme ud at få en gåtur efter aftensmaden. Få lidt frisk luft, lidt motion og ikke mindst en afstressende gåtur rent mentalt, så du lettere kan finde ro, når først natten melder sig. Som bekendt, så er søvn jo ikke det man som nybagte forældre får mest af.

Praktiske indkøb

Der hører sig mange praktiske indkøb til inden din barsel for alvor går i gang. De fleste kommende forældre ønsker at være velforberedte inden den lille kommer til verden, og der er masser af indkøb at tage fat på, men der er også mange ting at sætte sig ind. Det kan være en ren jungle at sætte sig ind i køb af barnevogn, kombi-vogn, klapvogn, barneseng, autostol, babyalarmer, babytøj og babylegetøj. Hos Barselsliv.dk vil vi gøre vores bedste for at guide jer trygt gennem junglen af indkøb af praktiske babyting, så I kan være velforberedte til den store dag, hvor jeres længe ventede baby kommer til verden.

Der er mange ting at vælge imellem og meget afhænger naturligvis af smag og behag, men der er også praktiske informationer omkring liggemål i barnevognen, maksimum vægt til autostolen, ting at tage højde for mht. puslepladsen m.m. som vi her hos Barselsliv.dk vil give god råd omkring. Tag rejsen sammen med os her hos Barselsliv.dk ud i graviditetens og barsels magiske forløb. Du kan godt glæde dig og bare rolig… du skal nok nå at få styr på det hele. Vi sørger for, at det ikke bliver alt for forvirrende og hjælper dig ved at præsentere dig for forskellige muligheder.

Den lille ny kommer til verden

Endelig er dagen kommet. Du er måske gået i veer før tid, har født til tiden eller er måske gået hele 14 dage over termin. Uanset, så kommer din skønne lille baby til verden og lykken vil ingen ende tage. Det er en skøn tid. Og har du forberedt dig, så skal alt nok gå som smurt. Hos Barselsliv.dk giver vi dig de bedste råd om barselsforberedelser og hvad du har brug for at putte i pusletasken, som du skal have med på fødegangen. Vi rådgiver dig om forløbet de første dage, snakken med sundhedsplejersken, barnets søvnrytmer, amning og meget mere.

Der er intet at være bekymret for og al mulig grund til at glæde dig over al denne lykke som de kommende måneder og år kommer til at bringe. Selvfølgelig kommer der udfordringer på din vej, men fortvivl ikke. Der er altid en løsning. Der er mange, der har gået vejen før dig og hos Barselsliv.dk glæder vi os til at kunne dele vores erfaring med dig, så du kan få en god barsel.

Barsel med en lille baby

Især for førstegangsfødende er livet med en lille baby en stor omvæltning og her kan barselsforberedelser være vigtige. Der kan, i hvert fald i nogen grad, blive vendt op og ned på nat og dag. Tiden er ikke mere din egen og du har en skøn lille skabning, der kræver din opmærksomhed. Hos Barselsliv.dk hjælper vi dig med gode råd til rutiner, amning, opvarmning af flasker, sut, bleskift, gåture, hvile og ikke mindst at holde mor og far glade midt i hele det inferno det er at få en lille baby. Vi hjælper jer med svar på mange spørgsmål om barsel, baby og forberedelser til de forandringer, der måtte komme hen ad vejen.

Livet med en lille baby byder på masser af spændende udfordringer. Med den rette indstilling, så er alt muligt. Hos Barselsliv.dk giver vi dig både praktiske råd om søvn, ernæring, positiv indstilling til tingene og ikke mindst gode råd til at holde hele familien glad og lykkelig. Et magisk eventyr er begyndt. En eventyr med en lille ny og masser af fantastiske oplevelser. Vi glæder os til at dele turen med dig.