Sådan sikrer du sunde børnetænder

At sikre en god tandhygiejne starter med en god vane. At sikre sine børns tandhygiejne kræver foruden gode vaner ofte også gode overtalelsesevner – men en yderst overset faktor er om udstyret er i orden.

Med udstyret menes naturligvis tandbørsten, som mange forældre glemmer skal udskiftes. De fleste udskifter blot tandbørsten hvert halve år, men tandlæger anbefaler, at tandbørsten skal udskiftes minimum hver tredje måned.

For voksne er det nemmere – når tandbørsten tilstrækkeligt længe har virket slidt og sløv, kan vi måske huske at købe en ny. Men det er sværere at vurdere, hvornår børnenes tandbørste skal udskiftes.

Få automatisk en ny børnetandbørste, når det er tid

Hvad sker der, når Tandfeen og Postmand Per danner makkerpar?

Et nyt dansk koncept, Tandkassen, sender automatisk en ny tandbørste, når det er tid. Børnetandbørste-pakken koster blot 9 kr. om måneden. Priserne for voksentandbørster starter ved 19 kr. om måneden for en ny tandbørste og 24 kr. om måneden for tandbørstehoveder, der passer til f.eks. Oral B.

For en beskeden merpris kan man sågar også få tandpasta og tandtråd med i pakken, så man altid sikrer optimal mundhygiejne.

Klik her for at læse mere om børnetandbørster