At gå på barsel er noget helt fantastisk. Der er så mange dejlige muligheder for dig og din baby. Hos Barselsliv.dk giver vi dig Barsel Top 10 – Magiske stunder.

3Amning/madning

Hos Barselsliv.dk’s barsel top 10 finder du selvfølgelig amning eller madning af din baby. Uanset om du er til amning eller flaske, så er disse stunder ganske enkelt magiske. Dette tætte nærvær med din lille baby, øjenkontakten, de små hænder, der famler rundt og den tæthed, der er mor og barn i mellem er noget, som du roligt kan glæde dig til. Al begyndelse kan være lidt svær, men forholder du dig roligt og tager dig tiden til det, så skal dit barn nok falde til ro og alt gå som smurt. Amning kan være lidt smertefuldt i starten indtil brysterne er blevet hærdede, men sørger du for at drikke tilstrækkeligt med vand, så kan mælken også hurtigere løbe til, når du ammer. Nogle foretrækker flaske til deres baby. Sørg for rette temperatur og sæt jer et roligt sted, så plejer det hele at lykkes.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/barselsliv.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 997